Kies uw ticket

Per starttijd is een beperkt aantal tickets beschikbaar. Zo wordt het niet te druk in het museum.
Tijdens het bestelproces kunt u ervoor kiezen een account te maken. Met een account kunt u later uw bestelling wijzigen. Tickets kopen zonder account kan ook, maar deze tickets zijn dan niet wijzigbaar.
U ontvangt uw tickets per e-mail en ze worden bewaard in uw account. Controleer uw spambox. Aangeschafte tickets worden niet teruggenomen. 
Vragen
Over uw ticket of uw bestelling, neem contact met op met de Klantenservice via info@centraalmuseum.nl of 030-2362353 (telefonisch bereikbaar dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 14.00 uur).
 Tickets
Centraal Laat
Centraal Laat is het avondconcept van het Centraal Museum. Verlies jezelf tot in de late uren verliezen in performances, muziek, lezingen en andere culturele happenings in en rond het gebouw.
Centraal Live
Er zijn 100 concerttickets per concert beschikbaar. Binnenkomst van de gasten is verspreid over vier tijdsblokken, zodat geen opstoppingen ontstaan. Kiest u tickets in een vroeg tijdsblok, dan kunt u op het terras rustig een drankje drinken. Het concert begint pas als alle gasten binnen zijn.
Ticket Centraal Museum

Opgelet!

Er zitten nog items in uw winkelmandje. Als u zich afmeldt, dan zullen deze verloren gaan.

Wilt u verder gaan?


Opgelet!Opgelet!Caution!

If you proceed, the pending payment will be cancelled.