Kies uw ticket

Online tickets kopen
U ontvangt uw tickets per e-mail. Controleer zonodig uw spambox. Tickets worden niet geruild of teruggenomen. 
Vragen
Over uw ticket of uw bestelling, neem contact met op met de Klantenservice via info@centraalmuseum.nl of 030-2362353.
Groepen
Groepskorting (vanaf 10 personen) is online niet beschikbaar. Voor groepsrondleidingen voor scholen en particulieren, neem contact op via rondleidingen@centraalmuseum.nl. Bekijk het aanbod op centraalmuseum.nl.
 Tickets
01. De Tranen van Eros
Voor deze tentoonstelling geldt een toeslag. Ticketprijzen zijn inclusief toeslag. Dit ticket is een hele dag geldig voor alle tentoonstellingen en collectiepresentaties van het Centraal Museum.
02. Ticket Centraal Museum
Dit ticket één hele dag geldig in het Centraal Museum, uitgezonderd tentoonstellingen met toeslag en betaalde events. U hoeft niet langs de kassa.
03.Rebellen en dwarsdenkers
8 maart 2020: Een literair programma georganiseerd door Uitgeverij Orlando en boekhandel Savannah Bay over vrouwelijke kunstenaars én schrijvers binnen het surrealisme.
04. Yes Please LIVE – ode aan erotische fantasieën
22 maart 2020 Yes Please! LIVE – een ode aan erotische fantasieën, met Lucas de Man.
Centraal Laat
Centraal Laat is het avondconcept van het Centraal Museum. Elke eerste donderdag van de maand kun je jezelf tot in de late uren verliezen in performances, muziek, lezingen en andere culturele happenings in en rond het gebouw.
Museum in Gebaren
Reserveer nu een plaats voor de rondleiding Museum in Gebaren De rondleiding is gratis, maar u heeft nog wel een entreebewijs voor het museum nodig. Koop dat online of aan de kassa. Museumkaart/BankGiro Loterij VIPKAART is geldig.

Opgelet!

Er zitten nog items in uw winkelmandje. Als u zich afmeldt, dan zullen deze verloren gaan.

Wilt u verder gaan?


Opgelet!Opgelet!