Kies uw ticket

Tijdens de tentoonstelling Utrecht, Caravaggio en Europa zijn timeslots ingesteld om drukte op zaal te voorkomen. Reguliere dagtickets zijn niet geldig voor deze tentoonstelling.
Online tickets kopen
U ontvangt uw tickets per e-mail. Controleer zonodig uw spambox. Aangeschafte tickets worden niet geruild of teruggenomen. 
Vragen
Over uw ticket of uw bestelling, neem contact met op met de Klantenservice via info@centraalmuseum.nl of 030-2362353 (tijdens openingstijden).
Over groepsrondleidingen voor scholen en particulieren, neem contact op via rondleidingen@centraalmuseum.nl. Bekijk het aanbod op de website.
 Tickets
Holland Baroque en de Utrechtse Caravaggisten
7 maart 2019. Klassieke muziek uit de tijd van Caravaggio. Koop hier uw ticket voor Holland Baroque à € 35. Wie op dezelfde dag naar de tentoonstelling Utrecht, Caravaggio en Europa gaat, kan hier een aantrekkelijk geprijst combiticket kopen. Een combiticket kost € 48,50 - een korting van € 6. Voor de tentoonstelling geldt toegang met time slots. Kies binnenkomst om 11.00, 13.00, 15.00, of 17.00 uur. Dat is uw binnenkomsttijd voor de de tentoonstelling. Eenmaal binnen blijft u zolang als u wilt. Wilt u alleen naar het concert? Kies dan de binnenkomsttijd 19.30 uur. Het concert is in de Tuinzaal, naast het museum. Vanaf 19.30 is de ontvangst met koffie en thee. Om 20.00 start het concert. NB: na afloop van het concert is de tentoonstelling gesloten. Plan uw tentoonstellingsbezoek goed.
Regulier ticket Centraal Museum
Dit ticket is niet geldig voor tentoonstellingen met time slots en/of toeslagen. Evenmin voor events met beperkte beschikbaarheid.
Tentoonstelling Utrecht, Caravaggio en Europa
- Kies een dag en een binnenkomsttijd. Kies daarna het type tickets.[br] - De tentoonstelling is open tot twee uur na de start van de laatste binnenkomsttijd.[br] - De binnenkomsttijd geldt alleen voor deze tentoonstelling. Uw ticket is de hele dag geldig in alle andere zalen van het museum. [br] - Afrekenen kan met iDEAL, Maestro of creditcard. U ontvangt de tickets per e-mail. Controleer zonodig uw spambox.
UITVERKOCHT Mama Cash Feminist Festival X MOED
Festival in de Tuinzaal van Centraal Museum op 8 maart 2019. Zaal open vanaf 18.00 uur, einde circa. 22.30 uur.

Opgelet!

Er zitten nog items in uw winkelmandje. Als u zich afmeldt, dan zullen deze verloren gaan.

Wilt u verder gaan?


Opgelet!Opgelet!