Kies uw ticket

Tijdens de tentoonstelling Utrecht, Caravaggio en Europa zijn timeslots ingesteld om drukte op zaal te voorkomen. Reguliere dagtickets zijn niet geldig voor deze tentoonstelling.
Online tickets kopen
U ontvangt uw tickets per e-mail. Controleer zonodig uw spambox. Aangeschafte tickets worden niet geruild of teruggenomen. 
Vragen
Over uw ticket of uw bestelling, neem contact met op met de Klantenservice via info@centraalmuseum.nl of 030-2362353 (tijdens openingstijden).
Over groepsrondleidingen voor scholen en particulieren, neem contact op via rondleidingen@centraalmuseum.nl. Bekijk het aanbod op de website.
 Tickets
01. Tentoonstelling Utrecht, Caravaggio en Europa
- Kies een dag en een binnenkomsttijd. Kies daarna het type tickets.[br] - De binnenkomsttijd geldt alleen voor de tentoonstelling Utrecht, Caravaggio en Europa. Uw ticket is de hele dag geldig in alle andere zalen van het museum. [br] - Afrekenen kan met iDEAL, Maestro of creditcard. U ontvangt de tickets per e-mail. Controleer zonodig uw spambox.
02. Regulier ticket Centraal Museum
Dit ticket is niet geldig voor tentoonstellingen met time slots en/of toeslagen. Evenmin voor events met beperkte beschikbaarheid.
03. Reis Licht. Een concert over licht en donker
3 januari 2019. Uniek optreden door Ingmar Heytze, Hanco Kolk en Spinvis. Koop hier uw ticket voor Reis Licht à € 21,50. Wie op dezelfde dag naar de tentoonstelling Utrecht, Caravaggio en Europa gaat, kan hier een aantrekkelijk geprijst combiticket kopen. Een combiticket kost € 35 - een korting van € 6. Voor de tentoonstelling geldt toegang met time slots. Kies binnenkomst om 10.00, 12.00, 14.00, 16.00 of 18.00 uur. Dat is uw binnenkomsttijd voor de de tentoonstelling. Eenmaal binnen blijft u zolang als u wilt. Wilt u alleen naar het concert? Kies dan de binnenkomsttijd 19.30 uur. Het concert is in de Tuinzaal, naast het museum. vanaf 19.30 is de ontvangst met koffie en thee. Om 20.00 start het concert. NB: na afloop van het concert is de tentoonstelling gesloten. Plan uw tentoonstellingsbezoek goed.
04. Lezing Roma Aeterna
27 januari 2019. Lezing door Gert Jan van der Sman (1961), kunsthistoricus en als onderzoeker verbonden aan het Nederlands Interuniversitair Kunsthistorisch Instituut in Florence (NIKI). Hij publiceerde artikelen over Caravaggio, met name over zijn relatie tot schilders uit het noorden. Deze lezing wordt georganiseerd in samenwerking met het tijdschrift Roma Aeterna. Met dit combiticket heeft u toegang tot de lezing én de tentoonstelling.
05. Zwart Glimmend Chroom. Ingmar Heytze en band
7 februari 2019. Eenmalig concert door Ingmar Heytze en de Asfaltfeeën. Koop hier uw ticket voor Zwart Glimmend Chroom à € 21,50. Wie op dezelfde dag naar de tentoonstelling Utrecht, Caravaggio en Europa gaat, kan hier een aantrekkelijk geprijst combiticket kopen. Een combiticket kost € 35 - een korting van € 6. Voor de tentoonstelling geldt toegang met time slots. Kies binnenkomst om 11.00, 13.00, 15.00 of 17.00 uur. Dat is uw binnenkomsttijd voor de de tentoonstelling. Eenmaal binnen blijft u zolang als u wilt. Wilt u alleen naar het concert? Kies dan de binnenkomsttijd 19.30 uur. Het concert is in de Tuinzaal, naast het museum. Vanaf 19.30 is de ontvangst met koffie en thee. Om 20.00 start het concert. NB: na afloop van het concert is de tentoonstelling gesloten. Plan uw tentoonstellingsbezoek goed.
06. De Schoonheid Voorbij - Nederlands Kamerkoor
10 februari 2019. Eenmalig concert en verhaal met medewerking van het Nederlands Kamerkoor.. Koop hier uw ticket voor De Schoonheid voorbij à € 35. Wie op dezelfde dag naar de tentoonstelling Utrecht, Caravaggio en Europa gaat, kan hier een aantrekkelijk geprijst combiticket kopen. Een combiticket kost € 48,50 - een korting van € 6. Voor de tentoonstelling geldt toegang met time slots. Kies binnenkomst om 10.00 of 12.00 uur. Dat is uw binnenkomsttijd voor de de tentoonstelling. Eenmaal binnen blijft u zolang als u wilt. Wilt u alleen naar het concert? Kies dan de binnenkomsttijd 15.00 uur. Het concert is in de Tuinzaal, naast het museum. Vanaf 15.00 is de ontvangst met koffie en thee. Om 15.30 start het concert. NB: na afloop van het concert is de tentoonstelling gesloten. Plan uw tentoonstellingsbezoek goed.
07. Holland Baroque en de Utrechtse Caravaggisten
7 maart 2019. Klassieke muziek uit de tijd van Caravaggio. Koop hier uw ticket voor Holland Baroque à € 35. Wie op dezelfde dag naar de tentoonstelling Utrecht, Caravaggio en Europa gaat, kan hier een aantrekkelijk geprijst combiticket kopen. Een combiticket kost € 48,50 - een korting van € 6. Voor de tentoonstelling geldt toegang met time slots. Kies binnenkomst om 11.00, 13.00, 15.00, of 17.00 uur. Dat is uw binnenkomsttijd voor de de tentoonstelling. Eenmaal binnen blijft u zolang als u wilt. Wilt u alleen naar het concert? Kies dan de binnenkomsttijd 19.30 uur. Het concert is in de Tuinzaal, naast het museum. Vanaf 19.30 is de ontvangst met koffie en thee. Om 20.00 start het concert. NB: na afloop van het concert is de tentoonstelling gesloten. Plan uw tentoonstellingsbezoek goed.

Opgelet!

Er zitten nog items in uw winkelmandje. Als u zich afmeldt, dan zullen deze verloren gaan.

Wilt u verder gaan?


Opgelet!Opgelet!