Kies uw ticket

Online tickets kopen
U ontvangt uw tickets per e-mail. Controleer zonodig uw spambox. Tickets worden niet geruild of teruggenomen. 
Vragen
Over uw ticket of uw bestelling, neem contact met op met de Klantenservice via info@centraalmuseum.nl of 030-2362353.
Groepen
Groepskorting (vanaf 10 personen) is online niet beschikbaar. Voor groepsrondleidingen voor scholen en particulieren, neem contact op via rondleidingen@centraalmuseum.nl. Bekijk het aanbod op centraalmuseum.nl.
 Tickets
Centraal Laat
Centraal Laat is het avondconcept van het Centraal Museum. Elke eerste donderdag van de maand kun je jezelf tot in de late uren verliezen in performances, muziek, lezingen en andere culturele happenings in en rond het gebouw.
Debat met Joris Luyendijk
'Durven we uit onze eigen bubbel te stappen?' 17 november komt Joris Luyendijk naar het museum. Dit event is onderdeel van het debatprogramma bij Dromen in beton. Locatie: Tuinzaal van het Centraal Museum. Museumkaart is niet geldig voor dit event (wel voor de tentoonstelling).
Expertmeeting Tentoonstellingsvormgeving
Expertmeeting Tentoonstellingsvormgeving, 15 november 2019 in de Tuinzaal van het Centraal Museum. Ticketprijs is inclusief lunch, borrel en bezoek aan de tentoonstelling Dromen in Beton.
Museum in Gebaren
Reserveer nu een plaats voor de rondleiding Museum in Gebaren De rondleiding is gratis, maar u heeft nog wel een entreebewijs voor het museum nodig. Koop dat online of aan de kassa. Museumkaart/BankGiro Loterij VIPKAART is geldig.
Regulier ticket Centraal Museum
Dit ticket is één hele dag geldig voor alle tijdelijke tentoonstellingen en de vaste collectie in het Centraal Museum. U hoeft niet langs de kassa.

Opgelet!

Er zitten nog items in uw winkelmandje. Als u zich afmeldt, dan zullen deze verloren gaan.

Wilt u verder gaan?


Opgelet!Opgelet!